Plan een
​​​​​​​afspraak

Zet ons aan het werk

Hieronder kunt u een veegafspraak inplannen. Graag zo volledig mogelijk invullen, ook als u al klant bij ons bent. Bij het invulveld 'vraag/werkomschrijving' kunt u aangeven hoeveel rookanalen er geveegd moeten worden en welk type kachel aanwezig is, Hout-, gas- pellet kachel, openhaard. Vervolgens benaderen wij u voor een afspraak. Dit behoeft eenmalig, u kan in overleg op locatie met ons een afspraak maken over bijvoorbeeld jaarlijkse terugkeer.


In verband met drukte kunnen wij dit jaar geen afspraken meer inplannen voor een reiniging van uw rookkanaal. Het is echter wel mogelijk om een afspraak te maken vanaf februari 2022. Voor inspectie van uw rookkanaal hebben wij dit jaar nog wel ruimte!


Veilig stoken met een solide en schoonrookkanaalStaat er een eeuwenoude schoorsteen op uw dak? Of hebt u een recent dubbelwandig RVS rookkanaal? Het maakt eigenlijk niet uit. Als u een schoorsteen gebruikt, is het voor uw eigen veiligheid belangrijk om hem goed te onderhouden. Wij vertellen u graag meer over onze diensten: schoorsteenvegen, schoorsteeninspectie, en schoorsteenbouw. Ook geven we een indruk van de kosten. Rookkanaalinspectie, schoorsteen vegen, bouwen of renoveren met een RVS-binnenbuis. Vertrouw op De Jong schoorsteenspecialisten.

Schoorsteenveegbedrijf
in Midden-Nederland

Een echt familiebedrijf

"Na wat problemen met mijn rookkanaal, vandaag op korte termijn de schoorsteen laten vegen. Zeer tevreden over het resultaat."

Henk van de Weerdt uit Bennekom

"Na een schoorsteenbrand is de kachelpijp geïnspecteerd, opnieuw schoongemaakt en nu weer veilig. Prima werk!"Nico Voskamp uit Huizen

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Telefoon: 0342 414 159​​​​