Plan een
​​​​​​​afspraak

We doen het goed, of we doen het niet​​​​​​​

Elders op deze site vertellen we al dat we onze verantwoordelijkheid nemen en serieus werk afleveren. Wij nemen enkel nog nieuwe klanten aan in Amersfoort, Barneveld, Ede, Lunteren, Utrecht en Zeist.


Klanten waar wij jaarlijks komen hoeven geen actie te ondernemen, u ontvangt automatisch tussen de 11 en 14 maanden een nieuw voorstel in de E-mail.


Voor inspectie en installatie hebben wij wel binnenkort tijd.

01. Zet ons aan het werk


Bent u een vaste klant? Stuur ons een e-mail met uw gegevens en vraag een vervolgafspraak aan.


Bent u nog geen klant en woont u in een van de bovengenoemde plaatsen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

02. Strak plannen voor meer kwaliteitDoor de vele aanvragen kunt u helaas geen voorkeur voor dag of tijd aangeven, omdat wij onze afspraken plannen aan de hand van postcodegebieden. Door elke dag binnen een beperkte regio een compacte route te plannen houden we per bezoek meer tijd over om goede kwaliteit werk te leveren.

03. Wij doen u een voorstel


Na uw aanmelding per e-mail doen wij u een voorstel voor een afspraak, waarbij we een tijdsblok van twee uur voor reserveren. Wanneer dit eerste tijdstip u slecht uitkomt, gaan we opnieuw naar de planning kijken om u een ander voorstel te doen. Net zo lang tot onze planning aansluit bij uw wensen.

Ik wil een afspraak inplannen

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? Zodra wij dan in uw regio gaan inplannen, ontvangt u een bericht van ons.

 

Bent u al klant?

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Telefoon: 0342 414 159​​​​