Plan een
​​​​​​​afspraak

Actuele wachttijd: 2 tot 5 weken.


Spoedopdracht? bel 0342 41 41 59 (kiezen voor overige vragen)

Zet ons aan het werk

Heeft u al e-mails ontvangen uit ons nieuwe systeem? Dan hoeft u zich niet aan te melden maar vragen wij u contact op te nemen via de email.

​​​​​​​

Hieronder kunt u alleen een veegafspraak inplannen. Om u zo goed mogelijk te informeren, vragen wij u om deze tekst aandachtig door te lezen, voordat u het formulier invult.


U kunt zich aanmelden voor een veegafspraak via het formulier, dit hoeft slechts eenmalig: Een vrijblijvende vervolgafspraak (voor bijvoorbeeld: een jaarlijkse terugkeer) kunnen we altijd in overleg maken, wanneer wij bij u op locatie zijn. In verband met de nieuwe planningssoftware, is het niet (meer) mogelijk om voor meerdere adressen, bijvoorbeeld voor uw buren, tegelijkertijd een afspraak te maken. Wij vragen elke klant zich los aan te melden.


De actuele wachttijd voor een eerstvolgende afspraak is ongeveer 2 tot 5 weken. Tegen die tijd zullen we u dan per e-mail benaderen met een voorstel voor een afspraak. Dit voorstel bevat een tijdsblok van twee uur op één dag. Wij plannen aan de hand van postcodegebieden. Dit betekent dat wij u een ander voorstel kunnen doen, wanneer het eerste voorstel niet uitkomt. Door de vele aanvragen kunt u helaas geen voorkeur voor dag of tijd aangeven, omdat wij graag al onze klanten willen helpen. Wij dienen rekening te houden met een compacte route.


Wanneer er onverwachts eerder ruimte ontstaat, zullen wij contact met u opnemen!

Zo werkt het:

Belangrijk om door te lezen.


  1. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in, ook wanneer u al klant bij ons bent. Let op: Vul uw straatnaam en huisnummer in het juiste veld.
  2. Bij 'vraag/werkomschrijving' kunt u aangeven hoeveel rookkanalen er geveegd moeten worden. Als u een nieuwe klant bent, dan vragen wij u dat ook in dit tekstvak te vermelden. U kunt hier ook aangeven wanneer u een half uur voor onze aankomst gebeld wilt worden.
  3. Klik op de knop 'Neem contact op'. Let op: u ontvangt geen bevestiging van de aanmelding in uw e-mail. U kunt erop vertrouwen dat wij uw aanvraag hebben ontvangen.
  4. Een aantal weken voordat u aan de beurt bent, zullen wij een afspraakvoorstel doen. Het voorstel ontvangt u via de e-mail.


Veilig stoken met een solide en schoonrookkanaalStaat er een eeuwenoude schoorsteen op uw dak? Of hebt u een recent dubbelwandig RVS rookkanaal? Het maakt eigenlijk niet uit. Als u een schoorsteen gebruikt, is het voor uw eigen veiligheid belangrijk om hem goed te onderhouden. Wij vertellen u graag meer over onze diensten: schoorsteenvegen, schoorsteeninspectie, en schoorsteenbouw. Ook geven we een indruk van de kosten. Rookkanaalinspectie, schoorsteen vegen, bouwen of renoveren met een RVS-binnenbuis. Vertrouw op De Jong schoorsteenspecialisten.

Schoorsteenveegbedrijf
in Midden-Nederland

Een echt familiebedrijf

"Na wat problemen met mijn rookkanaal, vandaag op korte termijn de schoorsteen laten vegen. Zeer tevreden over het resultaat."

Henk van de Weerdt uit Bennekom

"Na een schoorsteenbrand is de kachelpijp geïnspecteerd, opnieuw schoongemaakt en nu weer veilig. Prima werk!"Nico Voskamp uit Huizen

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Telefoon: 0342 414 159​​​​