Plan een
​​​​​​​afspraak

Let op; Wij nemen alleen nog nieuwe klanten aan in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Utrecht en Zeist.
Wegens drukte zitten wij met het vegen tot begin november vol. Een reactie op uw online-aanvraag zal u rond november kunnen verwachten.

Zet ons aan het werk

Bent u een vaste klant? Stuur ons een E-mail met uw gegevens en vraag een vervolgafspraak aan.

​​​​​​​

Bent u een nieuwe klant en woonbaar in de bovengenoemde plaatsen? Vul het onderstaande formulier in.


Wij zullen u na aanmelding per E-mail benaderen met een voorstel voor een afspraak. Dit voorstel bevat een tijdsblok van twee uur op één dag. Wij plannen aan de hand van postcodegebieden. Dit betekent dat wij u een ander voorstel doen, wanneer het eerste voorstel niet uitkomt. Door de vele aanvragen kunt u helaas geen voorkeur voor dag of tijd aangeven, omdat wij graag al onze klanten willen helpen. Wij dienen rekening te houden met een compacte route.


Zo werkt het:

Belangrijk om door te lezen.


  1. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in. Let op: Vul uw straatnaam en huisnummer in het juiste veld.
  2. Bij 'vraag/werkomschrijving' kunt u aangeven hoeveel rookkanalen er geveegd moeten worden.
  3. Klik op de knop 'Neem contact op'. Let op: u ontvangt geen bevestiging van de aanvraag in uw e-mail. U kunt erop vertrouwen dat wij uw aanvraag hebben ontvangen.
  4. Een aantal weken voordat u aan de beurt bent, zullen wij een afspraakvoorstel doen. Het voorstel ontvangt u via de E-mail.


Veilig stoken met een solide en schoonrookkanaalStaat er een eeuwenoude schoorsteen op uw dak? Of hebt u een recent dubbelwandig RVS rookkanaal? Het maakt eigenlijk niet uit. Als u een schoorsteen gebruikt, is het voor uw eigen veiligheid belangrijk om hem goed te onderhouden. Wij vertellen u graag meer over onze diensten: schoorsteenvegen, schoorsteeninspectie, en schoorsteenbouw. Ook geven we een indruk van de kosten. Rookkanaalinspectie, schoorsteen vegen, bouwen of renoveren met een RVS-binnenbuis. Vertrouw op De Jong schoorsteenspecialisten.

Schoorsteenveegbedrijf
in Midden-Nederland

Een echt familiebedrijf

"Na wat problemen met mijn rookkanaal, vandaag op korte termijn de schoorsteen laten vegen. Zeer tevreden over het resultaat."

Henk van de Weerdt uit Bennekom

"Na een schoorsteenbrand is de kachelpijp geïnspecteerd, opnieuw schoongemaakt en nu weer veilig. Prima werk!"Nico Voskamp uit Huizen

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Telefoon: 0342 414 159​​​​